2022 Honda Civic generasi 11 digayakan dengan lebih realistik!

Haris · Oct 2, 2020 07:00 PM

2022 Honda Civic generasi 11 digayakan dengan lebih realistik! 01

Honda Civic merupakan sebuah tanda nama yang penting bagi jenama Honda. Baru-baru ini, kami telah melaporkan mengenai imej paten yang difailkan oleh Honda yang memberikan gambaran awal rekaan Honda Civic generasi ke 11.

2022 Honda Civic generasi 11 digayakan dengan lebih realistik! 02

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Menggunakan sedikit penyesuaian dengan gaya daripada Honda Accord dan Honda City generasi terbaru, Honda Civic generasi ke 11 ini telah digayakan dengan lebih realistik. Nampak cantik bukan?

2022 Honda Civic generasi 11 digayakan dengan lebih realistik! 01

Tiada lagi lampu ‘tangan ketam’, Honda Civic menggugurkan rekaan lampu belakang ikonik tersebut dengan rekaan yang lebih matang. Dua kali pandang, rekaan lampu belakang baharu ini mirip kereta bergaya Eropah.

2022 Honda Civic generasi 11 digayakan dengan lebih realistik! 02

Tidak banyak perbezaan dengan Honda Civic versi hatchback, Honda Civic sedan mempunyai dimensi yang lebih panjang, profail yang lebih rendah dengan rekaan yang lebih ringkas.

2022 Honda Civic generasi 11 digayakan dengan lebih realistik! 03

Lampu hadapan LED tersebut mengambil keseinambungan daripada lampu pada Honda Accord dan Honda City. Honda dilihat mahu mengekalkan rekaan ini dalam kesemua barisan produk mereka termasuklah Honda CR-V baharu.

Suka dengan apa yang anda lihat? Kongsikan pendapat anda di ruangan komen.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Haris

Penulis

Latar belakang yang pelbagai menjadikan beliau lebih memahami kehendak pembaca. Penulis tidak memiliki kereta sendiri, justeru, semua kereta yang dipandu hingga kini adalah pandu uji. Kereta pertama yang bakal dimiliki beliau tentulah yang terbaik dan patut anda perhatikan.

Perbincangang Trending

Komen

Up to 20% higher than average trade-in price

2021 Honda Civic International Version

Upgrade

Add your car

Service powered by carsome

Terkini

    Cek Lebih

    Model Terbaru