Mitsubishi Motors Malaysia umum program bantuan banjir, maklumat lanjut di sini!

Haris · Dec 23, 2021 06:30 PM

Mitsubishi Motors Malaysia umum program bantuan banjir, maklumat lanjut di sini! 01

Mitsubishi Motors Malaysia, pengedar rasmi kenderaan Mitsubishi Motors di Malaysia, mengumumkan program bantuan banjir untuk Mitsubishi pemilik di Kuala Lumpur, Selangor, dan Pahang yang terjejas akibat banjir baru-baru ini yang disebabkan oleh hujan yang berterusan.

Syarikat itu akan menawarkan diskaun 30% untuk alat ganti tulen Mitsubishi dan diskaun 50% untuk kos buruh mulai hari ini hingga 20 Januari 2022 bagi kenderaan yang rosak akibat banjir.

Mitsubishi Motors Malaysia umum program bantuan banjir, maklumat lanjut di sini! 01

Gambar hiasan

Selain itu, Mitsubishi Motors juga akan membantu pemilik dengan menawarkan perkhidmatan tunda PERCUMA. Apa yang pelanggan perlu dilakukan hanya hubungi talian penjagaan pelanggan 24 Jam Mitsubishi Assist (MA24) di 1-800-88-2166 untuk meminta perkhidmatan ini.

Pemilik Mitsubishi yang menguruskan penundaan kenderaan mereka, tanpa bantuan MA24 dan insurans perlindungan juga berhak mendapat rebat sehingga RM 300. Apa yang pelanggan perlu lakukan ialah buat laporan polis terlebih dahulu dan kemudian tunda kenderaan yang terjejas ke pusat servis Mitsubishi Motors terdekat.

Mitsubishi Motors Malaysia umum program bantuan banjir, maklumat lanjut di sini! 02

Gambar hiasan

“Kami bersama dengan rakyat Malaysia yang terjejas akibat tragedi banjir kilat. Kesemua kakitangan perkhidmatan dan pengedar sah kami bersedia untuk membantu pemilik Mitsubishi yang terjejas kenderaan masing-masing. Semoga program bantuan banjir dapat meringankan beban pelanggan kami ketika melalui masa yang sukar ini,” kata Shinya Ikeda, Ketua Pegawai Eksekutif MMM.

Program bantuan banjir Mitsubishi ditawarkan untuk kenderaan yang dibeli daripada Mitsubishi Motors pengedar sah. Untuk maklumat lanjut, sila hubungi Talian Perkhidmatan Pelanggan kami di 1-800-18-8161.

Haris

Penulis

Latar belakang yang pelbagai menjadikan beliau lebih memahami kehendak pembaca. Penulis tidak memiliki kereta sendiri, justeru, semua kereta yang dipandu hingga kini adalah pandu uji. Kereta pertama yang bakal dimiliki beliau tentulah yang terbaik dan patut anda perhatikan.

Komen

Mudah, dapatkan kereta yang dibeli dengan pantas!

2018 Mitsubishi Outlander 2.0 CVT (CKD)

Upgrade

Add your car

Tidak mahu tukar-beli?   Jual kereta anda

Model Terbaru