Nak langgan Toyota serendah RM 1,678 sebulan? Anda boleh dengan pelan Kinto One!

Zamil Syaheer · Jan 18, 2021 03:00 PM

Nak langgan Toyota serendah RM 1,678 sebulan? Anda boleh dengan pelan Kinto One! 01

Kinto One ialah pelan langganan kenderaan lengkap menyeluruh dengan ansuran bulanan tetap yang terkenal di seluruh dunia termasuk Amerika Utara dan Selatan, Asia, serta di Eropah. Kini ia ditawarkan untuk pasaran Malaysia.

Nak langgan Toyota serendah RM 1,678 sebulan? Anda boleh dengan pelan Kinto One! 02

Diperkenalkan di bawah label Kinto One oleh Toyota Capital Malaysia, ia menawarkan medium baru kepada pelanggan untuk memiliki dan memandu kenderaan tanpa perlu terbeban dengan kaedah pembelian sewa-beli kenderaan secara tradisional sebelum ini.

Nak langgan Toyota serendah RM 1,678 sebulan? Anda boleh dengan pelan Kinto One! 03

Ansuran bulanan tetap berkenaan sudah termasuk sekali kos pendaftaran kenderaan, insurans komprehensif tahunan dan cukai jalan, penyelenggaraan berjadual serta penyelenggaraan pencegahan.

Tempoh langganan disediakan sama ada bagi dua tahun atau tiga tahun dan selepas ia tamat, pelanggan hanya perlu memulangkan kenderaan terbabit kepada Toyota Malaysia tanpa perlu risau dengan pelbagai isu atau permasalahan.

Nak langgan Toyota serendah RM 1,678 sebulan? Anda boleh dengan pelan Kinto One! 04

Kinto One ada untuk memenuhi keperluan pengguna yang inginkan penyelesaian mobiliti yang lebih peribadi dan selamat di kala pandemik Covid-19 ketika ini.

Ia juga disasarkan kepada syarikat-syarikat yang ingin meringankan beban aset mereka, tetapi masih mementingkan keboleh-fungsian mobiliti, serta untuk pengguna individu yang memahami bahawa kos pemilikan sesebuah kenderaan adalah melebihi daripada sekadar bayaran ansurannya semata, tetapi turut melibatkan kos lain seperti insurans, cukai jalan, servis dan alat ganti.

Nak langgan Toyota serendah RM 1,678 sebulan? Anda boleh dengan pelan Kinto One! 05

Tidak hanya itu, pelanggan KINTO ONE juga tidak perlu risau kerana semua servis yang diperlukan itu akan dikendalikan selengkapnya oleh pengedar sah Toyota, mengguna alat ganti tulen dan semua pelanggan KINTO ONE dilindungi di bawah insurans takaful komprehensif dengan bantuan kecemasan 24-jam.

Nak langgan Toyota serendah RM 1,678 sebulan? Anda boleh dengan pelan Kinto One! 06

Kinto One boleh didapati secara eksklusif secara dalam talian melalui laman web www.kinto-my.com di mana pelanggan boleh meninjau model kenderaan yang ada, memilih pelan langganan yang dirasakan bersesuaian dengan keperluan masing-masing dan seterusnya membuat permohonan—semuanya secara dalam talian.

Model semasa yang ditawarkan termasuk Toyota Vios, Yaris, Corolla, Innova, Fortuner dan Camry dengan banyak lagi model lain akan disertakan, termasuk dari Lexus.

Komen

Up to 20% higher than average trade-in price

2021 Toyota Vios 1.5J

Upgrade

Add your car

Service powered by

Berita Terkini

    Cek Lebih

    Model Terbaru