Pemilik Hyundai Ioniq tak dilupakan, nikmati diskaun berikut untuk servis anda seterusnya!

Haris · Oct 18, 2021 09:00 AM

Pemilik Hyundai Ioniq tak dilupakan, nikmati diskaun berikut untuk servis anda seterusnya! 01

Pemilik Hyundai Ioniq bakal menikmati tawaran istimewa apabila Hyundai-Sime Darby Motors (HSDM) baru mengumumkan diskaun eksklusif untuk semua pemilik Hyundai IONIQ dengan potongan harga istimewa dan pemeriksaan 20 poin percuma.

Mulai 1 Oktober hingga 30 November 2021, pelanggan yang menghantar Hyundai Ioniq mereka ke mana-mana pusat servis Hyundai yang sah akan menikmati potongan sehingga 25 peratus untuk bahagian terpilih dan 10 peratus untuk caj tenaga kerja. Bahagian yang terpilih dan berhak mendapat potongan harga termasuklah gasket, penapis minyak, penapis udara, palam pencucuh dan banyak lagi.

Pemilik Hyundai Ioniq tak dilupakan, nikmati diskaun berikut untuk servis anda seterusnya! 01

Low Yuan Lung, Pengarah Urusan HSDM, mengatakan walaupun HSDM telah menghentikan penjualan semasa model Ioniq, pelanggan yang memiliki model ini tidak dilupakan.

"Kami mempunyai asas pelanggan yang besar untuk Ioniq dan kami ingin terus menunjukkan penghargaan kepada pelanggan kami dengan memberikan mereka kelebihan servis istimewa ini."

Pemilik Hyundai Ioniq tak dilupakan, nikmati diskaun berikut untuk servis anda seterusnya! 02

"Pada masa yang sama, kami juga dapat membantu memeriksa keadaan kereta mereka. Tidak seperti Hyundai yang lain model, Ioniq hanya memerlukan perkhidmatan setiap 15,000 km selang perkhidmatan atau sekali dalam 9 bulan, atau mana yang lebih dahulu,” tambah Mr Low.

Pelanggan Hyundai Ioniq yang merupakan ahli Hyundai Loyalty Card juga akan menikmati promosi bulanan eksklusif, seperti potongan 20 peratus untuk produk KLIMA Fresh dan BlueChem. Pelanggan yang belum mendaftar kad percuma ini masih boleh melakukannya di mana-mana pusat perkhidmatan Hyundai yang sah di seluruh negara.

Haris

Penulis

Latar belakang yang pelbagai menjadikan beliau lebih memahami kehendak pembaca. Penulis tidak memiliki kereta sendiri, justeru, semua kereta yang dipandu hingga kini adalah pandu uji. Kereta pertama yang bakal dimiliki beliau tentulah yang terbaik dan patut anda perhatikan.

Komen

Sehingga 20% lebih tinggi berbanding harga biasa

2018 Hyundai Ioniq HEV

Upgrade

Add your car

Service powered by carsome

Model Terbaru