Berinteraksi dengan lebih dekat bersama Mitsubishi dengan aplikasi MITSUBISHI CONNECT!

Haris · Jun 26, 2020 03:15 PM

Mitsubishi Motors Malaysia (MMM) telah melancarkan aplikasi mudah alih MITSUBISHI CONNECT untuk pemilik kereta Mitsubishi di Malaysia. Aplikasi mudah alih ini boleh dimuat turun melalui Google Play Store dan Apple App Store secara percuma.

Aplikasi mudah alih MITSUBISHI CONNECT menawarkan pelbagai perkhidmatan digital yang berkaitan dengan kenderaan, antaranya:

  • membuat temu janji dengan pusat servis MMM pilihan
  • menyemak rekod penyelenggaraan kenderaan 
  • menerima notifikasi untuk tarikh servis kereta yang seterusnya

Pemilik Mitsubishi boleh mendaftarkan satu atau beberapa kenderaan Mitsubishi di bawah satu akaun.

Aplikasi mudah alih ini juga membolehkan pemilik untuk berhubung terus dengan saluran khidmat pelanggan Mitsubishi Assist 24 Jam. Pemilik boleh mendapatkan bantuan kerosakan 24 jam di seluruh Malaysia dan perkhidmatan kecemasan sekiranya kemalangan berlaku.

Dengan menggunakan fungsi 'SOS' pada aplikasi, lokasi pengguna dapat ditemui dengan tepat menggunakan GPS dan perinciannya akan disahkan oleh pekerja khidmat pelanggan MMM untuk memberikan bantuan segera.

MITSUBISHI CONNECT juga boleh digunakan untuk mencari bilik pameran dan pusat servis Mitsubishi terdekat lengkap dengan maklumat. Selain itu, penyelarasan navigasi dengan aplikasi ini membantu pelanggan berinteraksi dengan agen Mitsubishi pilihan mereka.

Comments

Up to 20% higher than average trade-in price

2021 Toyota Corolla Cross 1.8G

Upgrade

Add your car

Service powered by

Latest Cars