Tag

honda civic 2016 body kit

Check out this epic LUMGA body kit on the all-new 2020 Nissan Almera

If you think that the Drive68 body kit on the all-new Nissan Almera is just a little too tame for you, then take a load of this ultra-aggressive LUMGA body kit created by body kit company Amotriz in Thailand.At first glance, the futuristic and aggressive body kit reminds one of the sporty kits on the Honda Civic Type-R and Nissan GT-R R35.The body kit includes a modified front bumper, sharp side skirting, a choice of massive rear spoiler or a ducktail style spoiler, and a rear bumper that makes

Jerrica

Jerrica

Sep 14, 2020

Drive68 body kit fitted to the 2020 Honda City

Ter Studios, a Thai body kit supplier, recently gave the 2020 Honda City a visual makeover with the Drive68 body kit.Up front, the front bumper extension gives off an aggressive visual intake on the fog lamp section. The lip features integrated reflective extensions on the corners of the bumpers. The rear bumper extension have been fitted with chrome-tipped exhausts that only serve as eye-candy. Paired with the faux exhausts is an inconspicuous diffuser-like element, complemented with a mes

Brian

Brian

Jun 10, 2020

Minat Honda Civic Type R FK8 tapi pakai FD? Tukar kit badan FK8 je!

Memang tak dinafikan ada ramai peminat Honda Civic di Malaysia, terutamanya varian Type R yang dikira sebagai ‘holy grail’.Dambaan ramai gadis...eh jejaka.Bermula pada model generasi ke-6 yang dikenali sebagai ‘EK9’ (hanya dijual sebagai sebuah hatchback), Type R 4 pintu pertama iaitu ‘FD2’ (generasi ke-8) dilancarkan secara rasmi pada tahun 2006.Rombakan terbesar pada legasi Civic Type R ialah apabila model generasi ke-10 dilancarkan dengan enjin bercas turbo

Zamil Syaheer

Zamil Syaheer

Oct 26, 2020

Honda City RS tak cukup garang? Masuklah kit badan Civic Type R!

Sejak dipratontonkan kepada umum dua minggu yang lepas, memang ramai yang bergetar rusuk dan ovari melihat Honda City RS 2020. Bukan itu saja, iklan City yang menganjing kereta-kereta lain agak berani dan kontroversi.Tapi bagaimana jika anda rasa Honda City RS ni tak cukup garang, nak kena nampak kental lagi?Ni dia, kit badan yang direka khas oleh NKSDesign Thailand yang merubah rupa City RS kepada Civic Type R FK8 jadian!Pada mulanya hanya imej lakaran yang dimuat naik oleh NKSDesign beberapa b

Zamil Syaheer

Zamil Syaheer

Sep 7, 2020

Toyota Harrier 2020 dengan body kit GR. Lebih mengancam?

Toyota HarrierToyota Racing Development telahpun mengeluarkan set body kit rasmi dengan jenama Gazoo Racing (GR) untuk model Toyota Harrier 2020 terbaru.Aksesori kosmetikSet body kit tersebut datang dalam 16 bahagian yang merangkumi spoiler bumper depan dan belakang, skirt sisi, hiasan bumper depan, spoiler pintu belakang dan beberapa pelekat decal bahagian luar.Anda boleh menambah lagi pilihan yang ada. Terdapat 4 ekzos palsu keluli tahan karat, jalur merah, rim aloi 20 inci multispoke hitam da

Haris

Haris

Jun 25, 2020

Kit badan LUMGA untuk Nissan Almera 2020 – agresif macam Civic Type-R!

Anda rasa kit badan Drive68 kurang agresif dan garang? Atau anda sukakan rupa kit badan Honda Civic Type-R dan inginkan sedikit sentuhan inspirasi daripadanya?Tiga paip ekzos tu beb!Amotriz, sebuah syarikat pakar dalam kit badan di Thailand ada jawapannya. Mereka telah melancarkan kit badan yang diberi nama LUMGA.Ia datang dengan reka bentuk yang sungguh agresif dengan lekukan tajam serta futuristik, ala Civic Type-R dan Nissan GT-R R35.Kit badan ini merangkumi bampar depan, skirting sisi, bampa

Zamil Syaheer

Zamil Syaheer

Sep 14, 2020

The 2020 Toyota Harrier gets a sporty GR body kit in Japan

If the 2020 Toyota Harrier isn’t enough for your taste, Gazoo Racing (GR) just released a sporty-looking body kit only available in Japan. Form over FunctionThe body kit adds a sporty-looking front and rear diffuser, side visor fins, side skirts and a rear spoiler.You can further add on air intakes on the bumpers, 4 stainless steel-tipped faux exhausts, red racing stripes, 20-inch black multispoke alloy rims and tinted windows.So is there anything functional?An anti-swa

Brian

Brian

Jun 23, 2020

Future owners of Perodua D55L, the Toyota Raize Modellista body kit is waiting for you

This Modellista body kit is designed specifically for the Toyota Raize - aka Daihatsu Rocky - in Japan, but does this mean it will fit on the upcoming Perodua D55L which is based on the Rocky? Wing Hin Motorsports Facebook page has hinted the availability of the styling package in Malaysia. In theory, the package should allow D55L owners a chance to upgrade the looks of their B-segment SUV. The Modellista Advance Blast Style is an official body kit offered by Toyota for the Raize. It features a

Jerrica

Jerrica

Dec 17, 2020

Rendered: 2021 Perodua D55L with GR body kit, this or the Proton X50?

While the Proton X50 is still enjoying the limelight since its launch in October 2020, the Perodua D55L is on its way to capture the hearts of Malaysians. Our friends at funtasticko have information that the Perodua D55L will begin production in Rawang in February 2021.Perodua D55L spied in camouflageAlthough the final name of the Perodua D55L is yet to be confirmed, photo chopper Theophilus Chin has blessed us again with a rendering of a GR version of the Perodua D55L. (Daihatsu Rocky/Toyota Ra

Arif

Arif

Dec 21, 2020

Lakaran Honda City 2020 dengan kit badan dan rim yang agresif!

Anda rasa Honda City 2020 tampak agak biasa? Lakaran dari The Ajerul ini kelihatan seperti Honda Civic Type R generasi terkini. Kami tahu kebanyakkan rakyat Malaysia gemar mengubahsuai kenderaan mereka dengan menukar/menambah kit badan dan rim.Lebih-lebih lagi ini adalah lambang H yang menjadi dambaan ramai lelaki untuk mencuba nasib demi mendapatkan perhatian si gadis di luar sana, maka tidak hairanlah ramai yang sedang menunggu City baharu ini dilancarkan.Seperti yang anda tahu, Honda City gen

Zamil Syaheer

Zamil Syaheer

Jul 13, 2020

Yet another Honda Civic Type R sold for nearly half a million Ringgit. What gives?

I bet to the outside world, us car people look like a bunch of loons. We ogle over what people think are just tools to go places, and sometimes, those tools look like normal Honda Civics but cost a lot. Almost RM 400,000 a lot. Make no mistake, we love the Civic. We think the 8th-gen Civic FD is the best of the bunch. Perhaps someday that too will command RM 300,000 as this 25-year old EK9 did recently.The hottest Civic of its timeThis time, the car in question is a little bit newer. You&rs

Sanjay

Sanjay

Aug 2, 2020

All-new 11th-generation Honda Civic, when is the Malaysian launch?

Honda just took the covers off the all-new 11th-generation Honda Civic via a livestream on Twitch, showcasing its next-generation bread-and-butter model.The biggest question on every Malaysians’ mind is: how soon can I get my hands on the all-new Civic?Hold your horses, as it typically takes between nine to twelve months after the model’s international debut before it arrives in Malaysia.The FC-generation Civic is already 5 years oldTaking the FC-generation Honda Civic as an example,

Eric

Eric

Nov 18, 2020

Here's how important the Honda Civic EK is  - without it, there'd be no Civic Type R

Ahh, the Honda Civic. Like it or not, everyone’s heard of them and chances you may have even considered one - brand new or otherwise.The coveted badge - a symbol of pride and envy?Sure, they’ve got their fair share of stereotypes (ahem, budak lambang H) but you can’t deny they’re damn good at what they do.This 'all-original' 1978 Civic is for sale at the time of writingRuns practically forever, parts are cheap enough to source and most generations still look the p

Sanjay

Sanjay

Aug 8, 2020

Honda presents new 2020 Honda Civic Type R facelift at the Tokyo Auto Salon

Honda unveiled the facelifted 2020 Honda Civic Type R at the opening of the Tokyo Auto Salon. Headlining the changes are new suspension, new brakes, new short throw gear shifter and the inclusion of Honda Sensing.The new updates are mostly done to make the Civic Type R improve the car’s driving dynamics. A new aero kit and larger front grill for improved engine cooling changes the Civic’s visual impact.Honda is also offering a new Type R-exclusive Boost Blue colour for the new C

Jerrica

Jerrica

Jan 10, 2020

Panduan Membeli: Honda Civic 1.8 atau 1.5 Turbo?

Sejak Honda civic FC dilancarkan pada tahun 2016, ia telah menjadi kehangatan dalam pasaran automotif tempatan. Pencapaian ini berterusan dengan model facelift yang memberikan beberapa penambahbaikan. Ia telah terjual sebanyak 2,900 unit sejak dilancarkan pada Februari yang lalu.Walaupun industri kini berpindah kepada kenderaan jenis SUV, Honda Civic masih diminati ramai.Dengan 2 pilihan enjin melalui 3 varian, ramai memilih enjin 1.5 Turbo berbanding 1.8. Antara sebabnya ialah prestasi yan

Faisal

Faisal

Sep 9, 2020

Rendered: Perodua Bezza modified with GR Yaris kit, a pocket rocket sedan?

Known more for its fuel efficiency, it is hard to imagine the Perodua Bezza as a performance car. However, photo chopper Theophilus Chin seems to think otherwise with his rendering of a Perodua Bezza fitted with kits from the Toyota GR Yaris.In continuation of renderings of the Perodua GR Axia and the Perodua GR D55L, here is the Perodua GR Bezza. The Perodua Bezza has been around since 2016 and received a very recent facelift in early 2020. Fresh from the factory, the Perodua Bezza produces a m

Arif

Arif

Dec 27, 2020

Honda Civic extends civic duty in assisting Ministry of Domestic Trade and Consumer Affairs

Once again, the Honda Civic has been selected to do its civic duty in assisting another Malaysian governing body. This time 16 units of the highly popular C-segment sedan have been delivered to the Ministry of Domestic Trade and Consumer Affairs (KPDNHEP).Just like the units sent to our boys in blue and gentlemen in green, the Civic 1.8 S was selected by KPDNHEP as their fleet vehicle in their daily enforcement duties.Sure, it’s not turbocharged but our officers will still be able to perfo

CY Foong

CY Foong

Dec 24, 2020

Kit badan Drive68 dipasang pada Honda City 2020

Ter Studios, pembekal kit badan Thailand, baru-baru ini memberi Honda City 2020 satu rupa baru visual dengan kit badan Drive68.Sambungan bampar hadapan memberi rupa agresif pada bahagian lampu kabus kereta ini. Bahagian lip kereta pula menonjolkan ciri reflektif pada kedua-dua sisi bampar.Sambungan bampar belakang pula dipadatkan dengan ekzos berbingkaikan krom; sekadar untuk memberi impak kosmetik yang lebih menarik. Ia dipadankan pula dengan ekzos palsu untuk elemen seperti peresap, dicantikka

Mersita

Mersita

Jun 10, 2020

Owner Review: Is this car really the poor man's BMW? - My story of my 2016 Mazda 3 BM

** This article is published on WapCar Community. Click the link below to enter the community for car enthusiasts in Malaysiahttps://www.wapcar.my/forumBasic information2016 Mazda3 BMReason why I bought this carFor daily driven use.Car selection process I had a budget of: RM130,000 Models that I have considered include: Honda Civic, 2nd Gen Mazda6 GH, Ford Mondeo Mk4. (Both the Mazda6 GH & Ford Mondeo were 2nd hand options)I very much enjoy the driving process and desire a daily drive car th

Owner Review

Owner Review

Jan 6, 2021

Owner Review: No turbo, no problem - My Honda Civic 1.8S

** This article is the personal experience of a 2018 Honda Civic 1.8 S owner and does not necessarily reflect the views of Wapcar.Facebook: Jia CherngIntroductionThe Honda Civic, a car that I always thought was gorgeous, even from the Civic EK, Civic EG series I thought it looked amazing! As I have been a grease monkey since the day I was born, the only ever toys I had were cars. My parents would just give me a 1:64 model GTR and that would be enough for me to last the day without crying or

Owner Review

Owner Review

Jul 11, 2020

Apa yang ada dalam kereta peronda Honda Civic PDRM? Jom tengok!

Kereta peronda polis sering mendapat perhatian apabila ia meluncur yakin di jalan raya. Kehadirannya dikagumi kerana rupa paras Honda Civic yang agresif dan ‘hensem’, kadangkala digeruni bagi mereka yang sedar dirinya tengah buat hal di jalan raya.Tapi, pernahkah kita terfikir peralatan apa yang dibawa di dalam armada kereta peronda Polis DiRaja Malaysia (PDRM)? Satu siri gambar dikongsi PDRM Johor Bahru untuk beri kita peluang melihat peralatan yang dibawa pihak polis semasa menjala

Mersita

Mersita

Mar 19, 2021

Here’s why you can’t buy a Honda Civic Hatchback in Malaysia

Globally, the C-segment 10th generation Honda Civic is available in three body types – the coupe is only available in North America, while sedan and hatchback is available in all regions. The range topping (FK8) Civic Type R is only available as a hatchback.Looks great, but only available in left-hand drive formCloser to home, our neighbours Thailand and Indonesia can choose between a Civic Sedan or a Civic Hatchback, but not us.Our Civic Sedan is locally-assembled at Pegoh in Melaka while

Hans

Hans

Apr 9, 2020

TRD kit among aftermarket options for Perodua D55L, sporty enough for you?

Estimated to launch in March 2021, the Perodua D55L might just be the future ubiquitous car. Being based on the exisiting Toyota Raize, an aftermarket TRD body kit is already available for those who wish to stand out.The TRD kit is a purely cosmetic upgrade consisting of: Front spoiler Side skirts Rear bumper spoiler Front bumper garnish Side decals Back door decal Sun shade Door handle protector Luggage mat Push start switchThere is an official distributor of TRD parts in Malaysia (Wing Hin Mot

Arif

Arif

Dec 25, 2020

Kit badan AmotriZ V.1 untuk Nissan Almera 2020 – ada aura GT-R R35!

Reka bentuk Nissan Almera 2020 ini sememangnya cantik berbanding generasi sebelumnya. Tiada lagi bentuk yang terlalu bulat serta tampak sedikit pelik. Tengok lah fasia depan tu, memang ada ‘feel’ Nissan GT-R R35 sikit, kan?Dengan rupa yang hensem sebegini, tak susah nak tambah sedikit gaya agresif pada Cik Mera kita ni. AmotriZ, sebuah syarikat pakar kit badan di Thailand ada sebuah kit yang diberi nama AmotriZ V.1 khas untuk Almera 2020.Berbanding kit badan LUMGA dari syarikat yang

Zamil Syaheer

Zamil Syaheer

Nov 4, 2020

Honda Civic FD, model Civic terhebat dalam sejarah Honda?

Tunas peminat kereta di Malaysia selalunya tumbuh selepas mengenali Honda Civic. Civic adalah tanda nama utama Honda sejak 1972. Terdapat pelbagai variasi Honda Civic selepas 10 generasi namun hanya satu generasi Honda Civic yang mencapai taraf legenda.Honda Civic generasi 1Model yang dimaksudkan adalah Honda Civic generasi ke 8 iaitu lebih dikenali sebagai Honda Civic FD. Gabungan rekaan luar yang futuristik dan rekaan dalaman yang selesa ternyata menambat hati ramai peminat Honda. Bagi sa

Haris

Haris

Jul 22, 2020

‘Resale value’ Honda Civic 2x ganda daripada Renault Fluence, sedan segmen C mana paling ada harga?

Seperti yang anda tahu, harga kereta akan susut kecualilah kereta anda ‘rare’ ataupun eksotik. Oleh yang demikian, ramai pengguna sering mengutamakan harga jualan semula, sama seperti kos pembelaan kereta tersebut.Di Malaysia, kebanyakan pembeli tidak akan memilih kereta yang harganya cepat jatuh.Untuk kali ini, kami akan bincangkan mengenai sedan seperti Honda Civic, Corolla Altis generasi sebelum ini, Mazda 3, Volkswagen Jetta, Kia Cerato dan pelbagai lagi. Sedan segmen C manakah y

Faisal

Faisal

Apr 11, 2021

Adakah Honda City hatchback 2021 lebih cantik dengan kit Modulo?

Honda City HatchbackHonda City hatchback baru sahaja melakukan debut global di Thailand. Ia menerima sambutan yang berbeza-beza dari pelbagai lapisan masyarakat. Secara asasnya, ia merupakan sebuah Honda City yang selalu kita lihat dengan pilihan hatchback.Jika Honda City hatchback standard tidak mengujakan anda, mungkin kit badan Modulo akan mengubah persepsi anda. Hadir dengan bumper depan dan belakang, skirting sisi dan rim 15 inci, kit badan Modulo ini direka khas untuk meningkatkan tarikan

Haris

Haris

Nov 27, 2020

2020 Honda Civic: Berapa gaji minimum untuk memiliki Honda Civic?

Honda CivicHonda Civic merupakan kereta idaman ramai. Keterujaan yang ditawarkan oleh Honda Civic dipadankan dengan gaya agresif menjadikan Honda Civic terkenal dalam kalangan peminat kereta. Sehubungan dengan itu, populariti Honda Civic telah membawa harganya sedikit tinggi. Ramai yang selalu berkira-kira untuk membeli Honda Civic kerana statusnya. Ramai juga yang tertanya-tanya berapakah gaji mereka yang memiliki jentera ini.Di sini kami akan mengira berapakah kos pemilikan Honda Civic in

Haris

Haris

Oct 7, 2020

Buying Guide: Honda Civic 1.8 NA vs 1.5 Turbo – Which one to go for?

Ever since the Honda Civic FC was launched in 2016, it has become a big hit among Malaysians. Things aren’t slowing down for sure with the facelift model selling more than 2,900 units since it was introduced here in February.Clearly, even when the world is moving towards crossovers and SUVs, the Civic is still a very favourable car among Malaysians. That’s probably the power of the H badge.With 2 engine options available across 3 variants, which Civic would suit you best? On one hand

CY Foong

CY Foong

Sep 6, 2020

Honda Integra set to return this year - except it'll just be another Civic

Yes, you read that right - the Honda Integra name is making a comeback in 2021! Except not in the way you last remembered it to be: itll be the name of the China-market all-new 2021 Honda Civic. The DC5 Integra was the last in a long line. The Integra nameplate was discontinued in 2006.With Chinas huge car market, its common for manufacturers to have multiple joint ventures (JVs) there. In Hondas case, they have two partners - Guangqi (GAC) Honda and Dongfeng Honda - each selling the same models

Sanjay

Sanjay

Jan 29, 2021