Tag

toyota alphard price malaysia

2020 Toyota Alphard and Vellfire adds Toyota Safety Sense, new infotainment, price up by over RM 20,000

Malaysia’s (and the rest of Asia’s) most loved status symbol wheels – the Toyota Alphard and Toyota Vellfire twins – have been updated for 2020.Both the Alphard’s and Vellfire’s list of safety features have been bumped up further with the addition of Toyota Safety Sense’s full suite of advanced driving aids (ADAS). It now comes with Pre-Collision System, Lane Departure Alert, Lane Tracing Assist, Dynamic Radar Cruise Control (with stop-go), automatic hig

Hans

Hans

Feb 5, 2020

In Brief: Toyota Alphard – Luxury on wheels

Toyota Vellfire pictured; its essentially the same as the Alphard(2020 Toyota Alphard Price and Specs | Gallery)(2020 Toyota Vellfire Price and Specs | Gallery)The Toyota Alphard and Vellfire twins are hugely popular in Malaysia. Say what you want about its looks, but few other cars can match the Alphard/Vellfires road presence and its a favourite among well-heeled customers.Both the Alphard and Vellfire first received their mid-life update back in 2018, in which the Alphard received a new 3.5-l

Eric

Eric

Mar 19, 2020

New upgraded Toyota Alphard / Vellfire launching in May 2021, for Malaysia too

Sales of the current AH30 generation Toyota Alphard / Toyota Vellfire twins will end next year in 2022. The next generation 2022 model however, will be rationalized into just one model, only the Toyota Alphard. It also means that the current AH30 generation Toyota Vellfire will be the last.To commemorate the end of the Alphard / Vellfire twins, Toyota will be introducing a final edition model of sorts for the Alphard / Vellfire twins.Sources in Japan say that the upgraded final edition Alphard /

Hans

Hans

Mar 2, 2021

Toyota Alphard generasi baru mungkin dilancarkan pada 2022. Ada GR Alphard?

MPV kembar Toyota Alphard / Vellfire yang digemari ramai sudah lama berada di pasaran Malaysia. Model generasi ketiga telah dilancarkan sejak 2015, tapi menurut ura-ura, kita hanya akan dapat melihat model generasi keempat dikeluarkan pada tahun 2022.Dengan hanya dua tahun untuk kita tunggu sebelum ia tiba, apa yang boleh kita jangkakan dari MPV VIP yang terkenal ini?Berita buruk dulu – jika anda berminat dengan Vellfire, dengan penuh dukacitanya kami maklumkan yang MPV kegemaran anda ini

Mersita

Mersita

Dec 2, 2020

Toyota Alphard & Vellfire versi naik taraf bakal dilancarkan pada Mei 2021, akan masuk Malaysia!

Penjualan kembar Toyota Alphard dan Vellfire terkini (AH30) akan berakhir pada tahun 2022. Model generasi 2022 yang akan datang pula akan dirasionalisasikan menjadi satu model sahaja, iaitu Toyota Alphard. Ini juga bermaksud nama Vellfire tidak akan kembali pada generasi seterusnya.Untuk memperingati pengakhiran Alphard/Vellfire AH30, Toyota akan memperkenalkan model edisi akhir khas bagi kedua-dua MPV ini.Juga baca: Sejarah Toyota Alphard: Pembangunan yang menjadi raja segala MPVSumber di Jepun

Zamil Syaheer

Zamil Syaheer

Mar 2, 2021

Rendered: 2022 Toyota Alphard imagined with inspiration from Transformers?

Following the news that the next generation 2022 Toyota Alphard and Toyota Vellfire will be merged into one model, Bestcarweb has decided to create a render to give us an idea how the next generation Alphard might look like.Current generation Toyota AlphardSince its launch in 2015, the Alphard has always been a crowd favourite for both families and business executives in the luxury MPV segment. It is only expected that UMW Toyota, the distributor of Toyota vehicles in Malaysia, would l

Jerrica

Jerrica

Oct 14, 2020

A recond Toyota Alphard/Vellfire is nearly RM 44k cheaper than UMW Toyota's official import, should you buy the recond?

There's no doubt that the Toyota Alphard (and its Vellfire twin) is the best luxury MPV on the market. Few other cars can match the Alphard/Vellfire's spaciousness and ease of entrace/exit. Compared to a Mercedes-Benz S-Class, the Alphard's sliding doors allow you to step in/out of the car as if it's a room, rather than a car.The only question left is whether to buy a cheap reconditioned (recond) unit or pay up for an officially-imported unit by UMW Toyota Motor?Let’s

Eric

Eric

May 2, 2020

Toyota Raize, Alphard - antara 5 kereta paling laris di Jepun tahun 2020 yang ada di Malaysia!

Jenama Jepun sememangnya menjadi pilihan utama bagi sesetengah pembeli di Malaysia. Oleh yang demikian, sudah tentu model kereta terlaris di Jepun mampu menjadi penanda aras terawal untuk model-model yang bakal berjaya di Malaysia.Imej oleh The Federal NewsMenurut Japan Automobile Dealer Association (JADA), berikut adalah model paling laris di Jepun pada tahun 2020 (kategori bukan kereta-kei). No Model Unit Jualan Tahun 2020 1 Toyota Yaris 151,766 2 Toyota Raize 126,

Haris

Haris

Jan 11, 2021

Imej Toyota Alphard 2022 dilakar. Lebih “Transformers” kali ini?

Toyota Alphard dan Vellfire sememangnya sangat popular di kalangan keluarga yang besar mahupun pengurus syarikat. Berikutan khabar yang mengatakan bahawa Toyota Vellfire akan digabungkan menjadi Toyota Alphard pada generasi seterusnya, lakaran imej Toyota Alphard 2022 telah tertular melalui bestcarweb.Toyota Alphard kini telah berada dalam pasaran sejak tahun 2015. Oleh itu, adalah menjadi lumrah untuk Toyota mengutamakan pembangunan untuk generasi yang seterusnya dimana ia dikhabarkan baka

Faisal

Faisal

Oct 13, 2020

Sejarah Toyota Alphard: Pembangunan yang menjadi raja segala MPV

Di Malaysia, kehangatan kenderaan jenis MPV mula menjadi jelas sejak kedatangan Toyota Estima. Walaupun Toyota Estima mempunyai saiz dan rupa paras yang cukup menonjol, sesetengah pembeli lebih gemar akan kenderaan yang lebih gah supaya kelihatan lebih ‘atas’ dalam khalayak ramai.Dengan kebolehan yang cukup lengkap serta gaya yang dimiliki oleh Toyota Estima, pembeli sememangnya menantikan kehadiran abang sulungnya iaitu Toyota Alphard.Generasi pertama (AH10; 2002 – 2008)Dengan

Faisal

Faisal

Oct 18, 2020

Malaysian converted his Toyota Alphard into a Lexus LM!

The owner of this Toyota Alphard couldn’t wait for Lexus Malaysia to bring the car to Malaysia, or he could just be on a budget, so he converted his Alphard to look like the Lexus LM!The video uploaded on the modification shop’s Facebook showed us that everything on the outside of the Alphard has been converted to look like the Lexus LM.  (function(d, s, id) { let js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.sr

Jerrica

Jerrica

Jun 24, 2020

RM 1.15 mil for a dolled-up Alphard? 4-seater 2021 Lexus LM 350 heading to Malaysia

Though it looks similar and shares a powertrain with the Toyota Alphard, the 2021 Lexus LM350 thats coming to Malaysia is even more of a house-on-wheels than the Alphard. Its a pretty penny too, with prices to start at RM 1.15 million. 2021 Lexus LM350 price in Malaysia Individual Private Company Private RM 1,148,000.00 RM 1,148,200 All prices are with roadtax, without insurance. Should you be one of the privileged few to own one - bookings are now open, and Lexus M

Sanjay

Sanjay

Dec 15, 2020

Toyota GranAce dengan kit badan Amotriz - abang besar Alphard & Vellfire!

Toyota Alphard dan Vellfire adalah MPV mewah kegemaran ramai rakyat Malaysia. Memang tak sah kalau tak nampak MPV ini di jalan raya kita setiap hari, betul tak? Ni rupa standard GranAce. Gril depan besar nau.Katakan anda inginkan sebuah MPV yang serupa macam Toyota Alphard dan Vellfire, tapi jauh lebih besar, panjang, lebar, serta mengekalkan rupa depan yang begitu menonjol…ada ke kereta sebegitu? Jawapannya, Toyota GranAce!Peti sejuk XXXL bergerak?GranAce ini 355 mm lebih panja

Zamil Syaheer

Zamil Syaheer

Oct 20, 2020

Toyota Alphard bukannya Top 3 MPV terlaris di dunia 2020

Wuling Hongguang PlusBila bercakap tentang Multipurpose Vehicle (MPV), perkara pertama yang timbul dalam fikiran kita rakyat Malaysia mestilah sebuah kereta untuk keluarga besar dan model-model yang terlintas di fikiran semestinya Toyota Alphard, Toyota Vellfire, Proton Exora, dan macam-macam lagi.Tapi, tak semestinya bila Vellfire popular di sini, ia popular di serata dunia. MPV paling laris di dunia bagi tahun 2020 ialah MPV dari Tiongkok, China iaitu Wuling Hongguang.Menurut data yang dikumpu

Mersita

Mersita

Feb 4, 2021

Toyota Alphard – MPV mewah serendah RM 40k, baloi untuk angkat ‘second hand’?

Sekali pandang, Toyota Alphard dan Vellfire nampak seperti sebuah kotak besar yang mempunyai tayar. Hakikatnya, MPV mewah ini cukup laris dalam kalangan kereta terpakai dan recond.Perkara ini jelas di laman jualan kereta dimana terdapat pelbagai unit Alphard dan Vellfire yang dijual beli.MPV sebesar ini menjadi begitu laris kerana faktor ruang yang diberi dan kemudahan keluar masuk dimana ia sukar untuk ditandingi sama sekali. Kemudahan ini dibantu oleh pintu gelangsar yang membolehkan anda kelu

Faisal

Faisal

Nov 12, 2020

Toyota Alphard dijadikan Rolls Royce mampu milik, modifikasi dari Jepun!

Toyota AlphardKadang kala, modifikasi kereta menjadi dan adakalanya ia kurang menjadi. Bila menjadi tu, memang kita patut beri pujian. Benda bukan senang, citarasa kadang-kadang tak berseni.Antara modifikasi yang patut diberi pujian mungkin adalah, Toyota Alphard berikut.Model Toyota Alphard tersebut ditemui di tempat letak kereta Daikoku yang terkenal di seluruh dunia sebagai tumpuan kereta modifikasi.Rolls-Royce Cullinan menjadi inspirasi kepada Toyota Alphard ini. Pemilik model Toyota Alphard

Haris

Haris

Dec 20, 2020

The next Toyota Alphard could be launched in 2022 – What to expect?

Everyone’s favourite pair of breadboxes on wheels, the Toyota Alphard/Vellfire twins have been on sale for quite some time now. The third-generation has been launched since 2015 but based on rumours, we will only see the fourth-gen make its appearance in 2022.With only a couple of years to go before it’s expected arrival, what is to come for the VIPs’ MPV of choice?Well, first of all, if you’re on Team Vellfire, I’m sorry to break this to you but your favourite yout

CY Foong

CY Foong

Dec 1, 2020

Khabar angin: Toyota Vellfire akan digugurkan pada tahun 2022, disatukan dengan Alphard

Toyota Alphard dan kembarnya Vellfire yang sporty telah mengungguli jalan raya di Malaysia selama bertahun-tahun sejak diperkenalkan pada tahun 2002 dan 2008. Walau bagaimanapun, masa untuk mengganas di landasan kanan, memandu VIP dan tow-kay mungkin berakhir buat salah satu dari mereka."Tanks for the memories" bak kata omputehMenurut laman sesawang Jepun Best Car, Toyota akan menggugurkan beberapa modelnya yang bermula dengan Toyota Tank ia

Faisal

Faisal

Aug 18, 2020

Poor man's Alphard gets updated - 2021 Toyota Innova facelift heads to Malaysia

Indonesia welcomed the 2021 Toyota Innova facelift in October 2020 and like clockwork, we can expect the refresh to make its way to Malaysia next year. Lets go through a few must-knows before we welcome the refreshed seven-seater MPV to our shores. Update: Prices for the facelifted Innova is out. Read all about it here!In Thailand, its known as the Innova Crysta.Before we begin, a small note: the new Innova is sold as both the Kijang Innova and the Venturer in Indonesia. Both will have subtle di

Sanjay

Sanjay

Dec 17, 2020

10 kereta paling popular di Jepun tahun 2020, Toyota Alphard di tangga ke-5

Toyota Alphard merupakan antara MPV kegemaran ramai kerana ia cukup praktikal dan nampak gah. Tahun lepas, ia menduduki tangga ke-5 teratas dari segi jualan kereta di Jepun.Menurut Japan Automobile Dealer Association (JADA), Toyota Alphard terjual sebanyak 90,748 unit pada tahun lepas. Bilangan ini meletakkannya dibelakang Honda Fit, Toyota Corolla, Toyota Raize, dan Toyota Yaris. Secara tidak langsung, Toyota Alphard menjadi MPV paling laris di Jepun untuk tahun 2020.Mengenai kembarnya, Toyota

Faisal

Faisal

Jan 17, 2021

In Brief: Toyota Innova - When an Alphard is still out of reach

The Toyota Innova probably does not need much of an introduction – the first-generation Toyota Innova made its local debut back in 2005, while the replacement model you see here was introduced back in 2016.All variants of the Toyota Innova share a 2.0-litre 1TR-FE 4-cylinder petrol engine that does 139 PS and 183 Nm, sent to the rear wheels via a 6-speed automatic.What’s the price of the Toyota Innova?Prices range from RM 115,280 for the Innova 2.0E, RM 123,400 for the Innova 2.0G, a

Eric

Eric

Dec 27, 2019

2020's top 10 most popular cars in Japan, Toyota Alphard is No.5

The Japanese fancy boxy vehicles, no matter the size. This is shown in everyones favourite luxury breadvan, the Toyota Alphard which became the fifth best-selling car in Japan in 2020. At least in the non-Kei car category.According to the latest information by the Japan Automobile Dealer Association (JADA), Toyota sold 90,748 units of the Alphard in 2020. This puts it fifth behind the Toyota Yaris, the Toyota Raize, the Toyota Corolla, and the Honda Fit. With that, the Alphard is easily the best

CY Foong

CY Foong

Jan 11, 2021

Rumour: Toyota Vellfire to be killed off in 2022, merge with Alphard

The Toyota Alphard and its sporty-looking twin, the Vellfire have been the mainstay of Malaysian roads for years ever since they were introduced in 2002 and 2008 respectively. However, the time of terrorizing the fast lane, transporting VIPs and towkays might be ending for one of them.Tanks for the memoriesAccording to Japanese site, Best Car, Toyota has announced that it would be downsizing some of its models beginning with the Toyota Tank mini MPV. The Tank will continue on sale

CY Foong

CY Foong

Aug 18, 2020

Yema Spica EV is a mini–Chinese Alphard for small businesses

This is the Yema Spica, an MPV from China that gives you Toyota Alphard vibes, especially when you look at it from the rear! The Spica has been on sale since 2015 but now, Yema has updated the MPV include a fully electric version to sell alongside their combustion engine range as a cleaner alternative for business owners.We know what you’re going to say, another replica from China! But in their defence, most of China’s car brands have left copying designs behind in the past as is obv

Jerrica

Jerrica

Jan 20, 2021

Toyota Alphard, used units from RM 40k, here’s some tips for buying one

At a glance, the Toyota Alphard (and its Vellfire sibling) may look like breadboxes on wheels, but that’s far from the truth, as these luxury MPVs are popular amongst used and recond car buyers.After all, a quick check on several car listing sites indicate that there are a huge number of the Alphard and Vellfire for sale.One main reason why the Toyota Alphard and Vellfire shot up in popularity is because not many cars can match their spaciousness and ease of entry and exit – thanks t

Eric

Eric

Nov 3, 2020

Rupa Toyota Alphard dan Vellfire tak cukup premium? Kasi olah rupa ke Lexus LM 350!

Bercakap sahaja tentang MPV mewah kat Malaysia, memang tak sah kalau tak sebut Toyota Alphard atau Vellfire. Mana taknya, MPV ini adalah pilihan utama bagi golongan yang berduit, selebriti, artis, sehinggalah ke para Menteri.Senang nak lihat tarikan Alphard dan Vellfire ini. Rupa eksteriornya memberikan ‘road presence’ yang begitu kuat dengan lampu dan grill hadapan yang besar, ditambah pula dengan interior seperti sebuah kondominium mewah, maka tak hairanlah bersepah anak gajah ini

Zamil Syaheer

Zamil Syaheer

Oct 12, 2020

Someone in Japan modified a Toyota Alphard to look like a Rolls Royce!

When we say “modified”, thoughts like changing the front bumper or adding a rear spoiler would come to mind. And then, occasionally, you will come across modifications that transform a car to look like something else like this Toyota Alphard with a Rolls Royce face.This Toyota Cullinan/ Rolls Royce Alphard (depending on how you look at it), appeared at the famous Daikoku parking lot – Fast and Furious fans would know this place – to deceive the eye of all visitors. Though

Jerrica

Jerrica

Dec 16, 2020

Ringkasan: Toyota Innova jadi pilihan bila sendu tak mampu beli Alphard

Toyota Innova barangkali tak perlu intro lebih-lebih kerana ia adalah antara MPV paling popular di Malaysia. Toyota Innova generasi pertama membuat kemunculan pertama pada tahun 2005, manakala model gantian yang anda dapat lihat disini pula diperkenalkan pada tahun 2016.Semua varian-varian Toyota Innova mempunyai enjin petrol 1TR-FE 2.0 liter dengan 4 silinder yang mampu menjana 139 PS and 183 Nm, dihantar ke tayar belakang melalui transmisi automatik dengan 6 kelajuan.Berapakah harga Toyota Inn

Mersita

Mersita

Jun 12, 2020

下一代Toyota Alphard或在2022年发布:有什么是值得期待的?

Toyota Alphard/Vellfire这两款大家都喜欢的面包车,已经市售了很长的时间了。第三代车型首发于2015年,但最近有传言称,第四代车型或许在2022年亮相。如果传言属实,那么距离它的到来只有几年的时间了,这款贵宾首选的MPV将会有怎样的新表现呢?首先,如果你是Vellfire的拥趸,那么我要很遗憾的告诉你,你最爱的这款外观年轻的MPV将从下一代开始不复存在。正如我们之前报道过的,Vellfire和Alphard将会合并为一个车型。之所以要放弃Vellfire这个名号,是因为在日本,Alphard有着更高的销量。同时,在Toyota将日本的四个经销商合并为一个,并且削减了大部分当地的生产线,这意味着有些车型将不得不被整合到一起。在外观上,由于只剩下Alphard了,它应该会有着豪华而商务的造型。如果这些渲染图准确的话,它将会装配一个巨幅的口罩中网,足够把那些高速公路上占着快速车道开慢车的人吓跑了。说到高速公路,有传言说下一代Alphard将会采用TNGA平台。所以,我们可以期待新一代Alphard不仅会很舒适,同时也能有很棒的驾驶体验。除了TNGA平台之外,还有令人兴奋的

Rax

Rax

Dec 5, 2020

Toyota Vellfire gets ‘Goldeneye’ treatment, Alphard gets gold badge – coming soon at your local recond dealer?

Toyota has introduced a pair of unique gold edition variants to the Japanese market Toyota Alphard and Toyota Vellfire. The ‘gold motive’ styling upgrade is also extended to the sporty Modellista package variants.Setting the Alphard S Type Gold apart from regular Alphard models is a gold Alphard badge on the grille. The regular car’s chrome bits around the car’s exterior have also been replaced with dark chrome and smoke plated items.As for the Vellfire Z Golden Eyes (yes

Hans

Hans

Apr 21, 2020