Hyundai Motor Group utamakan Bahasa Indonesia di laman sesawang baru mereka

Mersita · Dec 21, 2020 02:00 PM

Hyundai Motor Group utamakan Bahasa Indonesia di laman sesawang baru mereka 01

Hyundai Motor Group baru-baru ini menambah-baik laman sesawang syarikat kumpulan itu dengan beberapa perincian terbaru untuk menayangkan pelan mobiliti masa hadapan mereka. Laman sesawang yang diberi nama Hyundai Motor Group Tech itu dibahagikan kepada 6 seksyen dan boleh dibaca dengan 4 pilihan bahasa termasuklah Bahasa Indonesia.

Dengan penambahbaikan yang diberi, nampak gayanya Hyundai memberikan komitmen dalam pasaran ASEAN. Apa-apa pun, Hyundai sememangnya sedang dalam proses untuk membina kilang baru di Indonesia.

Hyundai Motor Group utamakan Bahasa Indonesia di laman sesawang baru mereka 02

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Kilang automotif serba baru itu akan dibina di kawasan luar bandar Jakarta dan keutamaannya adalah untuk pemasangan SUV dan MPV kompak syarikat tersebut.

Ini termasuklah berita seperti Hyundai Kona yang mungkin akan dipasang di Indonesia menjelang 2023, manakala model-model Hyundai baharu seperti Hyundai Creta 7 tempat duduk yang sudahpun diintip semasa dipandu-uji di jalan raya Indonesia.

Hyundai Motor Group utamakan Bahasa Indonesia di laman sesawang baru mereka 01

Kilang di Indonesia bukanlah satu-satunya kilang yang sedang dibina Hyundai di Asia Tenggara. Kerja-kerja pembinaan sudahpun bermula untuk kilang Ioniq baharu di Singapura. Kilang Singapura tersebut akan memainkan peranan penting dalam seksyen Mobility Device yang diperincikan di dalam laman sesawang baharu Hyundai tersebut.

Oleh itu, jika anda ingin tahu lebih lanjut tentang pelan-pelan Hyundai yang terkini, anda bolehlah berkunjung ke laman sesawang baharu mereka dalam opsyen bahasa yang diingini.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Mersita

Penulis

Gemarkan kereta tinggi atau wagon, yang setakat ini masih lagi dalam igauan. Memilih Kenari terpakai sebagai kereta pertama, sukakan pemanduannya yang menyeronokkan dengan ruang dalaman yang luas. Mementingkan praktikaliti dan kepuasan sanubari dalam pemilihan kereta.

Perbincangang Trending

Komen

Up to 20% higher than average trade-in price

2020 Honda City 1.5L S

Upgrade

Add your car

Service powered by carsome

Terkini

    Cek Lebih

    Model Terbaru