window.googletag = window.googletag || {cmd: []}; googletag.cmd = googletag.cmd || []; googletag.cmd.push(function() { googletag.defineSlot('/22557728108/my_article_breadcrumb_above_pc', [ 728, 90 ], 'div-gpt-ad-1685524554756-0').addService(googletag.pubads()); googletag.pubads().enableSingleRequest(); googletag.pubads().collapseEmptyDivs(); googletag.enableServices(); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1685524554756-0'); });

Mitsubishi Motors Malaysia melancarkan Max Certified - kereta terpakai dengan jaminan 1 tahun & baucar servis

Zamil Syaheer ยท May 31, 2023 12:00 PM

Mitsubishi Motors Malaysia melancarkan Max Certified - kereta terpakai dengan jaminan 1 tahun & baucar servis 01

Mitsubishi Motors Malaysia melancarkan program Max Certified, sebuah program kereta terpakai yang menyediakan pelanggan dengan cara yang mudah untuk membeli kenderaan Mitsubishi terpakai di Malaysia.

Program ini membolehkan pelanggan melayari pelbagai model Mitsubishi yang tersedia di pengedar-pengedar Mitsubishi Motors di seluruh negara dan menukar kenderaan Mitsubishi sedia ada mereka dengan yang baru.

Mitsubishi Motors Malaysia melancarkan Max Certified - kereta terpakai dengan jaminan 1 tahun & baucar servis 02

Mitsubishi ASX, dijual daripada tahun 2010 sehingga 2021

Di bawah program Max Certified, semua kereta terpakai melalui pemeriksaan menyeluruh sebanyak 150 mata oleh pakar-pakar terlatih dari Mitsubishi untuk memastikan jaminan kualiti dan ketenangan minda kepada pemilik.

window.googletag = window.googletag || {cmd: []}; googletag.cmd = googletag.cmd || []; googletag.cmd.push(function() { googletag.defineSlot('/22557728108/my_article_fourthp_under_pc', [ 728, 90 ], 'div-gpt-ad-1685525140735-0').addService(googletag.pubads()); googletag.pubads().enableSingleRequest(); googletag.pubads().collapseEmptyDivs(); googletag.enableServices(); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1685525140735-0'); });

Selain itu, setiap kereta dilengkapi dengan jaminan selama 12 bulan yang merangkumi pembaikan dan/atau penggantian komponen-komponen utama seperti enjin, transmisi, stereng, dan sistem elektrik dalam kes kerosakan mekanikal.

Baca juga: Rebiu: Mitsubishi Outlander 2.0 4WD. Ini apa yang boleh dijangkakan untuk Mitsubishi Xpander?

Mitsubishi Motors Malaysia melancarkan Max Certified - kereta terpakai dengan jaminan 1 tahun & baucar servis 01

Mitsubishi Outlander, diperkenalkan pada tahun 2016 sehingga tamat produksi pada 2021

Pelanggan yang membeli kenderaan di bawah Max Certified juga akan menerima baucar perkhidmatan e-RM 500 yang boleh ditebus di pusat perkhidmatan berlesen MMM semasa penyelenggaraan berkala.

Kereta Mitsubishi terpakai yang dijual di bawah program ini berumur tujuh tahun ke bawah, mempunyai jarak perjalanan kurang daripada 180,000 km semasa pertukaran, dan dilengkapi dengan bahagian-bahagian tulen dari pusat perkhidmatan berlesen.

Mereka juga bebas dari kemalangan besar dan kerosakan banjir, dan dilengkapi dengan rekod perkhidmatan lengkap dari pusat perkhidmatan berlesen Mitsubishi Motors.

Baca juga: Rebiu: Mitsubishi Triton Athlete 2021 adalah sebuah Hilux yang lagi best!

Mitsubishi Motors Malaysia melancarkan Max Certified - kereta terpakai dengan jaminan 1 tahun & baucar servis 02

Mitsubishi Triton lama

"Selain memperkuatkan jenama Mitsubishi dalam sektor kereta terpakai dan meningkatkan nilai sisa kenderaan Mitsubishi, Max Certified bertujuan untuk meningkatkan pengekalan pelanggan dan membeli semula model Mitsubishi yang lain. Melalui program Max Certified, kami ingin menyampaikan pendekatan yang lebih menyeluruh," kata Shinya Ikeda, Ketua Pegawai Eksekutif MMM.

"Sementara MMM terus berusaha untuk memperkenalkan model-model baru untuk rakyat Malaysia, kami juga berharap dapat menawarkan platform yang lebih mudah diakses dan dipercayai kepada mereka yang berminat untuk membeli kereta Mitsubishi terpakai," tambah beliau.

Untuk maklumat lanjut mengenai Max Certified, layari laman web Mitsubishi Motors Malaysia di https://www.mitsubishi-motors.com.my/.

Zamil Syaheer

Editor

More than 10 years experience, specialising in Motorsports, Advanced Driving, Event Management & Creative Design. He enjoys driving (drifting, actually) anything RWD with a proper LSD over the limit. Versatility is his motto and mantra.

window.googletag = window.googletag || {cmd: []}; googletag.cmd = googletag.cmd || []; googletag.cmd.push(function() { googletag.defineSlot('/22557728108/my_article_relatedmodel_above_pc', [ 728, 90 ], 'div-gpt-ad-1685525247138-0').addService(googletag.pubads()); googletag.pubads().enableSingleRequest(); googletag.pubads().collapseEmptyDivs(); googletag.enableServices(); });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1685525247138-0'); });
window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'thumbnails-a-2x2-stream', container: 'taboola-below-article-thumbnails', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });

Mudah, dapatkan kereta yang dibeli dengan pantas!

2018 Mitsubishi ASX 2WD

Upgrade

Add your car

Tidak mahu tukar-beli? ย  Jual kereta anda