Nissan acah Nissan Almera Turbo dalam warna merah. Persaingan makin membara?

Haris · Oct 5, 2020 03:00 PM

Nissan acah Nissan Almera Turbo dalam warna merah. Persaingan makin membara? 01

Edaran Tan Chong Motor baru sahaja mendedahkan video acah bagi Nissan Almera Turbo. Model terbaru daripada daripada Nissan tersebut mengenakan warna merah atau dipanggil Radiant Red.

Selain daripada Nissan Almera, Proton X50 varian teratas dan Honda City RS juga ditawarkan dalam warna merah. Tidak mahu ketinggalan, Nissan turut mengetengahkan warna merah dalam video promosi terbaru mereka.

Nissan acah Nissan Almera Turbo dalam warna merah. Persaingan makin membara? 02

“Challenge All Beliefs” yang merupakan slogan terbaru Nissan untuk Nissan Almera disasarkan untuk mengubah tanggapan terhadap Nissan. Dalam pergelutan untuk menembusi pasaran Asia, ETCM dilihat masih mahu meningkat mutu perkhidmatan untuk jenama Nissan di Malaysia.

Nissan acah Nissan Almera Turbo dalam warna merah. Persaingan makin membara? 03

Baru-baru ini, Nissan mendedahkan bahawa pengguna boleh menempuhi jarak sejauh 650 km untuk satu tangki penuh pada Nissan Almera dengan dakwaan penggunaan minyak 5.4 L/100 km. Bacaan ini ternyata sangat menjimatkan jika mampu diterjemahkan di dunia nyata.

Nissan acah Nissan Almera Turbo dalam warna merah. Persaingan makin membara? 04

Kami lebih melihat bahawa Nissan Almera akan menjadi ‘game changer’ (pengubah haluan) bagi Nissan Malaysia secara keseluruhan. Bagaimana pula dengan anda?

Sumber: Facebook Rasmi Nissan Malaysia

Komen

Up to 20% higher than average trade-in price

2018 Nissan Almera 1.5L E AT

Upgrade

Add your car

Service powered by carsome

Berita Terkini

    Cek Lebih

    Model Terbaru